Apagada mundial d’Internet

28 de setembre de 2021by Itailored

‘Apagada mundial’ d’internet a milers de dispositius electrònics. Aquest dijous telèfons, tauletes, ordinadors i consoles es quedaran sense connexió per culpa de l’obsolescència programada.

El 30 de setembre és la data escollida perquè els aparells no actualitzats o que no puguin rebre actualitzacions quedin fora d’Internet. La causa? Les regles de seguretat d’internet provocaran que els terminals no actualitzats ja no puguin ser usats, per la qual cosa es produirà aquesta mena d”apagada d’Internet’. Per explicar-ho fàcilment, el problema és el venciment d’un certificat d’autenticació necessari per validar la connexió d’un dispositiu amb el servidor base.

Facebook tancarà el sistema de reconeixement facial
Aquesta és la llista de dispositius que quedaran sense Internet:

Ordinadors Mac amb versió macOS 10.12.0, o anterior
Dispositius iPhone i iPad amb versió iOS 9 o anterior
Android 2.3.6 Gingerbread i anteriors.
PlayStation 3 amb versió de Firmware 5.00 o anterior
Windows XP Service Pack 2 i anteriors.

 

https://itailoredgrup.cat/wp-content/uploads/2021/07/small_itailored.png
https://itailoredgrup.cat/wp-content/uploads/2017/03/logo_white.png
Contacta’ns
C/ Cós 52,
08650 Sallent (BCN)
T 93 837 13 79
info@itailored.cat
I-tailored Grup

Serveis globals informàtics, tant en software com en hardware.

Subscribe

If you wish to receive our latest news in your email box, just subscribe to our newsletter. We won’t spam you, we promise!

  I-tailored Grup

  Serveis globals informàtics, tant en software com en hardware.

  Copyright by I-tailored Grup. All rights reserved.

  I-Tailored AppandWeb, SL fa servir cookies, tant pròpies com de tercers, tècniques, analítiques, personalitzades, publicitàries i / o afiliats, per oferir les diferents finalitats mostrades a la configuració, situada en la nostra política de cookies. Amb les cookies de tercers podem compartir informació sobre land#39;ús que faci del lloc web amb els nostres partners de xarxes socials, publicitat o anàlisi web, els quals poden combinar-la amb una altra informació que els hagi proporcionat o que hagin recopilat a partir de land#39;ús que hagi fet seus serveis. Sempre podrà rebutjar les cookies o configurar-les a la seva mida. Més informació.

  La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

  Tanca