Empresa de Desenvolupament de Software

                    T                     I                     C

Des d’I-tailored creem, desenvolupem, implementem i executem solucions tècniques a mida, som empresa de desenvolupament de software, ja sigui software d’escriptori per a instal·lació i execució a servidor o llocs de treball, o software web que facilita l’accessibilitat des de qualsevol dispositiu a través d’internet.

Amb el software existent al mercat no sempre es resolen totes les necessitats de les empreses i cal buscar alternatives per poder realitzar els processos desitjats, I-Tailored amb la divisió d’Itailored app, soft&web ajudem tot tipus de negocis a millorar els processos diaris i facilitar-ne l’execució.

Fem desenvolupament de software de primera qualitat, funcional, intuïtiu i segur, planifiquem amb el client les diferents fases de desenvolupament de software per compatibilitzar l’adaptació a les noves formes de treball. Si cal contactem amb proveïdors d’altres plataformes per realitzar integració entre productes per facilitar la gestió diària.

Què és el Desenvolupament de Software?

Un software és un conjunt de components lògics que fa possible la realització de tasques específiques; explicat planament és el conjunt d’instruccions que diuen a un maquinari (dispositiu o màquina) a fer, fent possible el seu funcionament.

El desenvolupament de software és precisament això, crear i dissenyar les funcions perquè l’ordinador sàpiga què fer, els programadors o desenvolupadors escriuen el codi que és un format d’escriptura llegible per a l’humà i per a l’ordinador.

Des de I-tailored fem desenvolupament de software personalitzat per a tot tipus de funcionalitats, ens encarreguem de tots els seus processos tant en el disseny com en la creació, el desplegament i el propi manteniment.

Desenvolupament de software i aplicacions

Descobreix la nostra metodologia de desenvolupament de software i aplicacions, t’expliquem com treballem perquè sàpigues d’inici a fi la nostra relació amb el client, escull-nos com el teu desenvolupador de software.

El primer és la selecció de mètode o model de desenvolupament: Hi ha diferents models de desenvolupament que es poden utilitzar ja sigui el tradicional, l’orientat a objectius o el de desenvolupament àgil, cadascun té els seus pros i contres, bàsicament es defineixen de la següent manera:

  • El tradicional és de mètode estructurat basat en etapes, com que les etapes no són autònomes de la següent per tant es creen dependències estructurals, les dades i els procediments estan separats sense relació. La base per escollir aquest mètode és: sabem el que cal fer i sabem com fer-ho.
  • L’orientat a objectes es basa en conceptes de classe, anàlisi de requisits i disseny, de manera que permet la reutilització del software. Prima la definició d’estructura o objectius i a posteriori se sol·licita l’execució del mètode.
  • La metodologia àgil permet adaptar-se a les condicions del projecte de manera flexible i pràcticament immediata, i amb capacitat de respondre al canvi amb adaptabilitat, es valora els individus i interaccions amb ells (amb els clients) per sobre dels projectes i eines, establir la flexibilitat necessària per a la resposta davant del canvi i desenvolupar un software  funcional. Descobrim el que cal fer i descobrim com fer-ho.

El mètode tradicional només el fem servir en projectes petits ja que cal tenir pautes molt definides, no són projectes que es puguin modificar constantment ja que en cas d’errors s’endarrereixen.

El mètode àgil juntament amb la metodologia orientat a objectes són les més habituals en la nostra realització de projectes ja que ens permet l’evolució constant dels desenvolupaments, però el que més ens agrada és el desenvolupament àgil ja que treballem colze a colze amb el client per arribar a l’excel·lència aconseguida a través de la reflexió

Un cop decidit el mètode realitzem el Breafing en col·laboració estreta amb el client. Recopilem tota la informació i documentació establint i analitzant els requisits, es realitza la descripció completa del sistema a desenvolupar, es descriuen les interaccions entre l’usuari i el software  descrivint les funcionalitats i els estàndards de qualitat, es documenta les especificacions de manera clara i amb llenguatge poc tècnic perquè el client pugui saber de què se li parla. En aquest document es prioritzaran les fases de desenvolupaments, on es definiran les accions essencials i les condicionals o opcionals segons el projecte; en definitiva, es realitza el document d’especificacions funcionals, però cal tenir en compte que els requeriments solen ser canviants per tant annexarem tots aquests canvis quan sigui necessari per a la recepció de requeriments canviants fins i tot amb desenvolupament tardans.

Després de les definicions del projecte creem l’estructura, allò que anomenem Arquitectura on operarà el software , és a dir la creació del conjunt de patrons per a la construcció i el desenvolupament del software on s’estableix l’estructura, el funcionament i la interacció de les parts del projecte, la simplicitat és molt important, cal maximitzar la quantitat de treball que no cal fer.

La imatge de marca, el Disseny fa que el client se senti còmode utilitzant el software . La interacció del client en les decisions d’imatge de l’aplicació és una altra de les nostres prioritats, comptem amb un equip de desenvolupadors i dissenyadors especialistes en disseny actual, còmode, intuïtiu i meticulosos amb la visió específica i general del producte.

Desenvolupament i implementació, ens hem especialitzat en el llenguatge de tercera i quarta generació, amb programació Java, javascript, php, i Low-Code, creiem en un desenvolupament sostenible i amb ritme constant per a la satisfacció del client amb lliuraments ràpids i continus de software útil. Desenvolupem amb equips autogestionats amb confiança en l’individu i en la seva motivació, la implementació es realitza moltes vegades amb programació en parells (diversos individus treballen el mateix temps al mateix equip per assegurar-se que el codi és correcte)

Els desenvolupaments sempre es fan en un entorn local, el despleguem en entorn beta per realitzar els tests i finalment a l’entorn de producció, el Desplegament consisteix a recuperar el control de sistemes en control de versions realitzant la instal·lació o actualització, com treballem amb software en lliuraments constants és molt important mantenir un desplegament controlat i automatitzat.

Cada cop que es realitza un desplegament en entorn beta es realitza també el Testing amb la revisió de requisits funcionals o complementaris on es realitzen les proves al costat del client, els lliuraments són sempre de software útil amb canvi constant a les circumstàncies variables, per tant, estem en constant testeig de les aplicacions.

Ens encarreguem de donar suport tècnic a l’usuari final, comptem amb departament d’atenció al client de les aplicacions creades, Suport i Manteniment de manera que facilitem als usuaris de les aplicacions un contacte directe amb tècnics especialistes per resoldre qualsevol mena de dubte. Un dels nostres principis és la col·laboració diària i propera amb el client, negoci i desenvolupadors, amb una comunicació constant i propera entre els diferents actors.

Tot el que necessites sobre el nostre servei de Desenvolupament de Software

A I-tailored realitzem desenvolupament de software a mida per a autònoms, pimes i empreses, amb un equip expert que ha realitzat desenvolupaments per a diversos sectors i amb múltiples funcionalitats.

A tots i cadascun dels nostres projectes posem el mateix afany i dedicació, amb les mateixes ganes ja sigui gran o petit, afrontem tots els reptes com si fos el primer, però amb l’experiència de cadascun d’ells, amb el millor tracte per a satisfer el client.

Desenvolupament de Software a mida

Com a empresa desenvolupadora de software som especialistes en el desenvolupament de software a mida, treballem amb els nostres clients per crear l’eina pensada en l’usuari final, tenint en compte el negoci, l’empresa, la manera de treballar i sobretot la persona que utilitzaran aquest software, personalitzant al 100% tant el Frontend com el Backend.

Bàsicament els passos que cal seguir per a la creació d’un software són sempre els mateixos, es poden escollir diferents models de desenvolupament: model en cascada o en espiral, desenvolupament interactiu i incremental, desenvolupament àgil, de codificació i correcció o orientat a la reutilització.

A I-Tailored ens basem en la relació amb el client implicant-ho abans i durant el desenvolupament, així tenim molta més possibilitat d’èxit. Des del començament fins al final detallem amb el client les accions a realitzar.

Som “fans” de la metodologia àgil de manera que ens adaptem als canvis amb èxit en ambients d’incertesa, prenem les decisions sobre la base del desenvolupament interactiu, reactiu i incremental i el més lliure d’errors possible cercant la qualitat amb eficiència.

Instal·lació de Software

Els nostres tècnics s’encarreguen d’instal·lar el software a les instal·lacions del client, ja sigui en servidor o en unitats de treball, ja sigui per executar individualment o en xarxa, ens encarreguem de tot, el desenvolupament, la instal·lació i la configuració dels perifèrics a cas que sigui necessari.

En funció del software desenvolupat la instal·lació del mateix es realitza tenint en compte les especificitats de cada projecte.

La implantació del mateix es fa de forma íntegra per part d’I-Tailored; des de servidors d’aplicacions i/o dades (propis o del client) i clients (en diferents versions de S.O.).

Software per a empreses


Desenvolupament de software


Resalitzem tot tipus de desenvolupament de software per a empresa, ERP per a gestió diària de l’empresa, comptabilitat, finances, facturació, inventaris, compres i pagaments, RRHH, logística, etc., CRM per al seguiment de clients i clients potencials, tot allò que puguis necessitar pel teu negoci.

Explica’ns el que necessites i t’ajudem a realitzar la gestió tan fàcil i còmoda com sigui possible, software intuïtius, amb disseny i imatge corporativa amb les integracions que necessites i sempre adaptant-lo al dia a dia, per a tots els sectors i negocis.

Especialistes en desenvolupament de software Itailored

Realitzem consultoria per a desenvolupament de software, creem el projecte segons les necessitats de l’empresa, analitzem el procés des d’inici a la fi avaluant les característiques i necessitats de cada negoci per adaptar el software als requisits actuals, però pensant en el futur, sempre us donem dues voltes a la femella, ens agrada busquem solucions immediates ia llarg termini.

Els nostres desenvolupadors crearan la infraestructura necessària per executar els processos, i els nostres dissenyadors us donaran la identitat de marca perquè cada negoci ho senti propi i se senti plenament a gust quan treballa amb el software.

Atenció al client
personalitzada

SUPORT
Us acompanyem amb el vostre nou programari o pàgina, per fer l'experiència d'usuari tot un èxit.
ADAPTAT A LES TEVES NECESSITATS
Treballem i adaptem els teus projectes a les teves necessitats.
ENS DESPLAÇEM
Ens desplacem a la teva empresa o domicili, som el teu departament extern d'informàtica
MANTENIMENT REMOT
Podem solucionar qualsevol incidència online, siguis on siguis.

Contacta amb nosaltres

Veniu a visitar la nostra oficina, truqueu-nos o simplement envieu-nos un correu electrònic quan vulgueu.

Coneix el nostre ERP online

Telèfon
T 93 837 13 79

Direcció
C/ Cós 52,
08650 Sallent (BCN)
Email
info@itailored.cat
administracio@itailored.cat

I-Tailored AppandWeb, SL fa servir cookies, tant pròpies com de tercers, tècniques, analítiques, personalitzades, publicitàries i / o afiliats, per oferir les diferents finalitats mostrades a la configuració, situada en la nostra política de cookies. Amb les cookies de tercers podem compartir informació sobre land#39;ús que faci del lloc web amb els nostres partners de xarxes socials, publicitat o anàlisi web, els quals poden combinar-la amb una altra informació que els hagi proporcionat o que hagin recopilat a partir de land#39;ús que hagi fet seus serveis. Sempre podrà rebutjar les cookies o configurar-les a la seva mida. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca